Öncü Ekip “Bağımlılıklardan” Önce Çocuklara Ulaştı

10 Aralık 2019 Salı

Öncü Ekip “Bağımlılıklardan” Önce Çocuklara Ulaştı

Yeşilay Rize Şubesi ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu tarafından 6 Aralık Cuma günü Rize Gülbahar Hatun Anaokulu’nda, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında Anaokulu Etkinliği gerçekleştirildi.

Yeşilay’ın Genç Yeşilay markası bağımlılıklarla mücadelede öncü ekibi gerçekleştirdiği etkinlikte, çocuklarla bir araya gelerek kaynaşma amaçlı, sağlıklı yaşama ve teknolojinin doğru kullanımına dair eğitici/öğretici oyunlar oynadı.

Etkinliğin sonunda, Yeşilay gönüllüleri çocuklara günün anısına hediye verdi. Hediyelerden biri olan boyama kitabını gönüllüler çocuklarla birlikte renklendirdi.

İlk etapta Rize merkez ilçesinde bulunan anaokullarında etkinlikler gerçekleştirecek olan Genç Yeşilaycılar daha sonra çevre ilçelerdeki anaokullarında da etkinlik yapmayı hedefliyor.

#GençYeşilayRTEÜ
#100YılınGençlikHareketi